Dit stoofpotje is onwijs lekker met een puree van pompoen of bloemkool.
Ga je liever voor één van onze producten? Kies dan voor de SanaSlank rijst of aardappelpuree.
Eet maximaal ¼ deel van het vlees uit het recept.
Ingrediënten:
– 150 gram stoofvlees
– 1 aubergine
– 1 wortel, in stukjes
– 2 tomaten, in stukjes
– 1 blikje tomatenpuree
– 1/2 bakje champignons, in plakjes
– 1 bouillon blokje
– 1 theelepel sambal oelek
– 1 eetlepel olijfolie.
Bereiding: Verhit de olijfolie in een braadpan. Voeg het stoofvlees toe en bak kort aan. Voeg de groenten toe en bak kort mee. Roer de sambal er door heen. Voeg het blikje tomatenpuree en het bouillonblokje toe en ongeveer een halve liter water. Breng aan de kook. Laat het op laag vuur minimaal 3 uur pruttelen. Roer af en toe even om te kijken of er wat extra water bij moet.
Eetsmakelijk!