sluiten x
Dag- en week­menu'sOntbijt, lunch, dinerBakkerij, crackers, koekSnacks, tussen­doorSoepenDrankenRepen, wafelsSupple­mentenSana­VitaminsOverige artikelenVoordeel­verpakkingNew in shapeGluten­vrijAfslank-challenge

Mijn winkelwagen

pagina 123

Shopper SanaSlank

per tas

Deze unieke en trendy SanaSlank shopper is de ideale tas voor jouw boodschappen. Met kleurrijke afbeelding ontworpen door kunstenaar Selwyn Senatori. Selwyn is de kunstenaar van dit moment, voor meer info over Selwyn klik hier.

Dit is inmiddels de 2de editie van de Sanaslank Shopper door Selwyn Senatori. De eerste editie is niet meer te verkrijgen bij ons en is een werkelijk collectors item geworden. 
€ 8,60

Shaker

per stuk, inhoud 300 ml

Met de shaker kunt u gemakkelijk de SanaSlank producten en  gerechten klaarmaken. De shaker is tevens te gebruiken als maatbeker.
Inhoud: 300ml.

Met de shaker kunt u gemakkelijk de SanaSlank producten en  gerechten klaarmaken. De shaker is tevens te gebruiken als maatbeker.
Inhoud: 300ml.

€ 3,95

Bereidingswijze SanaSlank

De bereidingswijze van alle producten van SanaSlank. Klik op de i om deze te downloaden.

€ 0,00

Bestelling anoniem versturen?

Wilt u dat wij uw bestelling anoniem naar u versturen? Geen probleem. Geef dit alleen even aan door dit toe te voegen aan uw bestelling. Vriendelijk bedankt.


Wilt u dat wij uw bestelling anoniem naar u versturen?
 

Geen probleem. Geef dit alleen even aan door dit toe te voegen aan uw bestelling. Vriendelijk bedankt.


Wilt u dat wij uw bestelling anoniem naar u versturen?Geen probleem. Geef dit alleen even aan door dit toe te voegen aan uw bestelling. Vriendelijk bedankt. 

€ 0,00

Digitale glossy folder herfst

Download hier de nieuwe herfst glossy

De nieuwe glossy is er!

In deze herfst glossy lees je verschillende tips, recepten en nieuwe weetjes over hoe je jouw ideale gewicht kan bereiken!

Super makkelijk! Lees de herfst glossy digitaal.

Klik hier om de glossy te downloaden

 

€ 0,00

Digitale kerstglossy

Download hier onze kerstglossy

De nieuwe glossy staat bomvol heerlijke recepten en leuke stylingtips voor de feestdagen.

Klik hier om hem te downloaden!

€ 0,00