sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Geschreven op 15 augustus 2012

Recept: Spinazie knoflooksoep

Voor twee personen   Voedingswaarde per persoon 98 kcal, 4,5 gram eiwit, 6,5 gram koolhydraten, 6 gram vet, 4,3 gram vezels.   Ingrediënten 1 ui 2 teentjes knoflook 1/2 Spaanse peper ( of sambal oelek 1 theelepel...

lees verder

Geschreven op 15 juli 2012

Recept: Gamba's pesto en spinazie

voor 4 personen Voedingswaarde per persoon 161 kcal, 14,5 gram eiwit, 4,3 gram koolhydraten, 10,2 gram vet, 3,4 gram vezels  Ingrediënten 2 handen verse spinazie 4 tenen knoflook 12 grote gamba's, gepeld 2 el olijfolie ...

lees verder

Geschreven op 15 juni 2012

Recept: Omelet rolletjes met spinazie

Voor 4 personen  Voedingswaarden per persoon 70 kcal, 5,5 gram eiwit, 2 gram koolhydraten, 5,5 gram vet.   Ingrediënten 1 zakje SanaSlank omelet kaas 2 el olijfolie 2 flinke handen verse spinazie ½ rode paprika 100 gram champignons ...

lees verder

Geschreven op 15 mei 2012

Recept: Garnalenspiesjes met knoflook

Voor 4 personen Voedingswaarden 60 kcal, 2,3 gram eiwit, 0,3 gram koolhydraten, 5,3 gram vet. Ingrediënten 2 tenen knoflook 2 el olijfolie 4 gepelde grote garnalen (gamba's) Versgemalen peper Zeezout 4 cocktailprikkers Bereiding Snipper de knoflook. Verhit de olijfolie...

lees verder

Geschreven op 25 april 2012

Oranje Koninginnendag dip

Koninginnedag recept! Voor 4 personen Voedingswaarde per persoon: 44 kcal, 0,5 gram eiwit, 1,5 gram koolhydraten, 4 gram vet, 0,15 gram vezels. Ingrediënten 1 kleine wortel (bospeen) 50 gram halvanaise 50 gram magere yoghurt Kerrie Versgemalen peper Zout Bereiding Maak de worte...

lees verder

Geschreven op 15 april 2012

Recept: Rookvleesrolletjes

Voor 4 personen Voedingswaarden per persoon 34 kcal, 4 gram eiwit, 0 gram koolhydraten, 2 gram vet. Ingrediënten 1 ei 2 plakjes rookvlees 4 blaadjes zachte sla Kerrie Versgemalen peper Zeezout Eventueel cocktailprikkers Bereiding Kook het ei h...

lees verder
pagina 123